ANBO, VOOR 50-PLUSSERS

Gratis bellen via telefonienetwerk ANBO

UTRECHT, 3 maart 2004

Gratis bellen via telefonienetwerk ANBO
ANBO voor 50-plussers lanceert gratis bellen

De ANBO voor 50-plussers biedt in samenwerking met een telefonieaanbieder ASPIDER Communications de mogelijkheid om zónder gesprekskosten te bellen via 'ANBO Tel'. Met deze nieuwe dienst wil de ANBO vooral leden helpen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. De ANBO wil voorkomen dat ook het 'dagelijkse telefoontje' met familie en vrienden sneuvelt door bezuinigingen.

Gebruikers van ANBO Tel bellen onderling gratis. Daarnaast krijgen ANBO Tel-ers die naar niet-gebruikers bellen minimaal 10% korting op binnenlandse gesprekken en tot 60% korting voor bellen naar het buitenland. Het aanbod geldt nu voor vaste telefonie. Binnenkort zal de ANBO ook komen met aanbiedingen voor andere telefoniediensten.

Veel 50-plussers, met name senioren met veel ziektekosten, hebben moeite om maandelijks rond te komen. Juist de kosten voor belangrijke voorzieningen als gas, water, licht en telefonie drukken sterk op de maandelijkse uitgaven. De ANBO wil met ANBO Tel vooral haar leden financieel iets meer lucht geven. Eerder gaf zij leden onder meer al korting op verzekeringen en energie. Ook niet-leden kunnen gebruiker van ANBO Tel worden. Voor elke aansluiting krijgt de ANBO een kleine vergoeding. Hiermee kan de ANBO haar activiteiten op het gebied van belangenbehartiging, hulp en advies uitbouwen en versterken.

Werkwijze
ANBO Tel werkt eenvoudig. Zorg dat u samen met mensen die u vaak belt, gebruiker van ANBO Tel wordt. Vervolgens belt u binnen vijf werkdagen onderling gratis en met korting naar niet-gebruikers. Gebruikers houden hetzelfde nummer, hoeven voordat zij gaan bellen geen nummer in te toetsen en blijven gewoon bij de huidige abonnementsaanbieder. Naast de factuur van de huidige abonnementsaanbieder, krijgen gebruikers een factuur van ANBO Tel. Hierop staan de (gereduceerde) gesprekskosten met niet-gebruikers.

Meer informatie
Bel voor meer informatie met de ANBO: (030) 233 00 68 of mail naar anbotel@anbo.nl Direct aanmelden? Bel ASPIDER: (0900) 277 43 37 (0,10 euro per minuut) of surf naar www.anbotel.nl.


---


---