Politie Zaanstreek-waterland


07:58 04-MRT-04

LOC: WORMER, RIGASTRAAT

Gereedschap uit bedrijfsbus gestolen

Bij een inbraak in een bedrijfsbus werd de afgelopen avond of nacht een partij gereedschap gestolen. Men nam onder andere vier boormachines, twee cirkelzagen, een slijpmachine, een freesmachine en een gereedschapkist met handgereedschappen weg. Men is de bus binnengekomen door het slot van de achterdeur te forceren.

10:41 04-MRT-04
LOC: ASSENDELFT, INDUSTRIEWEG

Dakbedekking vat vlam

Bij het herstellen van de dakbedekking van een bedrijfspand ontstond brand. De beginnende brand kon niet met eigen middelen worden geblust en de brandweer werd gewaarschuwd. Die had het vuur na een kwartier onder controle. Uit voorzorg werden twee aangrenzende panden gedurende korte tijd ontruimd. Ook de Dorpsstraat werd korte tijd afgesloten voor het verkeer. Er ontstond water- en rookschade. Ongeveer 100 m2 van de dakbedekking werd verwoest. Er vielen geen gewonden.


Verkeershandhaving


13:39 03-MRT-04
LOC: ZAANDAM, KONINGING JULIANAWEG
130 in plaats van 50 km/uur
De politie heeft een 18-jarige automobiliste uit Zaandam aangehouden, omdat zij 130 km/uur reed in plaats van de toegestane 50 km/uur. De vrouw werd betrapt bij een snelheidscontrole met de lasergun. Zij had geen rijbewijs en de auto had zij zonder toestemming van haar moeder geleend. Zij verklaarde haast te hebben gehad en daarom te hard te hebben gereden.

EINDE


---- --