Ingezonden persbericht


Clockwork benoemt Jurgen Baart tot Creative Client Partner

Amsterdam, 4 maart 2004 - Clockwork, onderdeel van ICT-dienstverlener Ordina, heeft Jurgen Baart (34) benoemd tot Creative Client Partner. In deze functie neemt hij zitting in de directie van het Amsterdamse bureau. Baart zal zich voornamelijk gaan richten op creatieve multi-channel oplossingen voor het brede klantenbestand van Clockwork. Hierbij ligt voor hem de nadruk op opdrachtgevers die beyond-the-line willen opereren.

Baart is afkomstig van Company at Work, dat vorig jaar door Clockwork werd overgenomen. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in zowel de on- als offline wereld. Het afgelopen jaar was hij als marketing/communicatiestrateeg bij Clockwork verantwoordelijk voor creatieve strategieën, positioneringen, marktstrategieën, communicatieconcepten en acquisitie. Als Creative Partner bij het e-business consultancybureau Company at Work werkte hij voor klanten als ING, Tupperware, Akzo Nobel, De Goudse, Ursus Vodka, Astra Zeneca en enkele Amsterdamse restaurants.

Voordat Baart bij Company at Work in dienst kwam, werkte hij bij DSDS en Benjamens Van Doorn-Euro RSCG. Als account director bij DSDS was hij onder meer verantwoordelijk voor Libertel/Vodafone op de Nederlandse markt en voor Red Bull. Toen DSDS werd overgenomen door Ogilvy&Mather verhuisde hij mee. Bij het nieuwe bureau werkte Baart onder andere aan de creatieve strategie van internetaanbieder Wanadoo. In de periode tussen zijn werk in de reclamewereld en zijn start in de interactieve wereld genoot Baart van een wereldreis.

Clockwork
Clockwork levert geïntegreerde business-, CRM- en technologieoplossingen die succesvol en relevant zijn voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Clockwork werd in 1996 opgericht en ontwikkelt transactiegerichte websites (concept, vormgeving en IT) en implementeert multichannel-strategieën voor klantcontacten en loyaliteitssystemen. Klanten van Clockwork zijn onder meer ABN Amro, Coca-Cola, Citroën, BP, Zilveren Kruis Achmea, Voetbal International, L'Oreal, Staatsloterij en FBTO. Clockwork is een zelfstandig onderdeel van Ordina Enterprise Solutions B.V. en heeft kantoren in Amsterdam en Zwolle. Bij Clockwork werken ruim 150 professionals.