Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 4 maart 2004

Inschrijftermijn verkiezing 'Manager Financiële Administratie' verlengd

AMERSFOORT - De inschrijftermijn voor de verkiezing 'Manager Financiële Administratie 2004' is verlengd. Hiertoe is besloten omdat de initiatiefnemers veel signalen uit het land krijgen dat de aanvankelijke termijn van zes weken te kort is.

Tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie, dat donderdag 13 mei in de Rotterdamse Doelen plaatsvindt, wordt bekendgemaakt wie de prijs Manager Financiële Administratie 2004 wint. De verkiezing is een initiatief van de Associatie voor Praktijkexamens, in samenwerking met Uitgeverij Rendement te Rotterdam. De inschrijving is in februari van start gegaan. De prijs bestaat uit een award en een bedrag van 2.500 euro.

Kandidaten voor de titel kunnen zichzelf aanmelden via de speciale website www.associatieaward.nl, maar kunnen ook worden aangemeld door hun werkgever. De inschrijvingstermijn loopt tot zaterdag 20 maart. Uit de genomineerden kiest een jury de winnaar van de titel Manager Financiële Administratie 2004. De juryleden zijn vertegenwoordigers van organisaties van werkgevers en werknemers, accountants en organisatieadviseurs.

Naast de verkiezing van de Manager Financiële Administratie 2004 zullen tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie veel onderwerpen uit de dagelijkse praktijk aan bod komen, zoals nieuwe boekhoudregels, persoonlijke effectiviteit en debiteurenbeheer.

Voor aanmelding of informatie over het Nationaal Congres Administratie kan contact worden opgenomen met Rendement Uitgeverij, tel. 010-2433933; e-mail: m.hoogerwerf@rendement.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht