Gemeente Den Helder

04-03-2004 Oproep: kandidaten gezocht voor Gemeentelijke Sporttrofee

Vrijdag 25 juni 2004 worden de gemeentelijke Sportprijs en Sporttrofee voor het seizoen 2003 / 2004 uitgereikt. Helders topsporters zetten we die avond weer in het zonnetje in de Parade der Kampioenen. De jury voor de gemeentelijke sportonderscheidingen zoekt zelf de kandidaten voor de gemeentelijke Sportprijs. Voor de jaarlijkse Sporttrofee kunnen burgers, organisaties en verenigingen kandidaten voorgedragen. Hierbij vragen wij u om kandidaten voor de Sporttrofee bij de jury aan de melden.

Wie zoeken wij?
De Sporttrofee is bestemd voor een persoon of organisatie die zich op sportorganisatorisch gebied al jaren bijzonder verdienstelijk maakt en daarmee direct of indirect een bijdrage levert aan de sportbeoefening en/of sportbeleving in de gemeente. De Sporttrofee bestaat uit een oorkonde en een herinneringsschild. Wij verzoeken u ook eerder voorgedragen kandidaten aan te melden die de trofee nog niet hebben gewonnen.

De uitreiking
De jury selecteert uit de voorgedragen kandidaten drie genomineerden. Op de avond van de uitreiking maken we bekend wie de Sporttrofee 2003/2004 heeft gewonnen. De drie genomineerde kandidaten zetten wij echter allemaal in het zonnetje. Wij hopen de kandidaten met de nominatie te verrassen en hen onder een voorwendsel naar de uitreiking te lokken.

Kandidaat aanmelden
Kandidaten kunt u vóór 19 april aanstaande aanmelden bij de Adviesraad voor de Sport, t.a.v. mevrouw M. Hagedoorn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Op de enveloppe graag vertrouwelijk vermelden. In de voordracht moet u de volgende gegevens opnemen:
- Naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon of organisatie.

- Een motivatie voor de voordracht.

- Naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail adres van de afzender (om eventueel nadere inlichtingen te vragen). U begrijpt dat wij ook u verzoeken uw eventuele voordracht vertrouwelijk te houden.

Meer informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de jury, mevrouw M. Hagedoorn. Zij is van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 13.30 uur bereikbaar onder telefoonnummer 0223-678417 of per e-mail mbw@denhelder.nl .