Travel Unie International Nederland N.V.

OPERASPEKTAKEL 'CARM ...
OPERASPEKTAKEL 'CARMEN VAN BIZET' VOOR HET EERST IN SPAANSE STAD SEVILLA

Group & Incentive Travel organiseert reizen naar negen openluchtvoorstellingen in Spanje

Rotterdam, donderdag 4 maart 2004 - Een topcast voert in september 2004 negen unieke openluchtvoorstellingen van de opera Carmen op, in de Spaanse stad Sevilla. Group & Incentive Travel, in ons land marktleider op het gebied van incentive- en groepsreizen, biedt nu vierdaagse arrangementen aan naar deze opera van Bizet, vanaf ¬
1.090,- per persoon.

De Spaanse stad Sevilla heeft in september een primeur binnen haar stadsgrenzen: een negental opvoeringen in de openlucht van de beroemde opera 'Carmen' van Bizet. Directeur Marijke Vink van Group & Incentive Travel, marktleider in groepsreizen, is enthousiast over deze unieke concerten: "Het is vreemd dat de Bizet-opera 'Carmen' nooit eerder is opgevoerd in Sevilla. Het verhaal van deze meeslepende opera speelt zich immers af in deze Spaanse stad".

Operagezelschap van het hoogste niveau
Tijdens het Eerste Internationale Muziek Festival in Sevilla in september 2004, voert een topcast de opera negen keer op onder leiding van dirigent Lorin Maazel. De eerste en tweede acte vinden plaats op de beroemde Plaza de España. Voor de derde acte verplaatst het 'toneel' zich naar het Parque de Maria Luisa en het hoogtepunt, de vierde acte, speelt zich af in de Plaza de los Toros de la Maestranza.

Arrangement
Group & Incentive Travel biedt opera-liefhebbers de keuze uit drie reisperiodes: van 2 tot en met 5 september 2004; van 6 tot en met 9 september 2004; en van 9 tot en met 12 september 2004. Voor elke reisperiode kan een keuze worden gemaakt uit twee-, drie- en viersterrenhotels. Naast een bezoek aan de opera Carmen en drie hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt, zijn ook een retour per KLM naar Madrid, een treinretour van Madrid naar Sevilla en een transfer van het treinstation van Sevilla naar het hotel inbegrepen. Ook een entreebewijs voor een klassiek concert in Sevilla en een entreebewijs voor een Spaanse flamencoshow of een klassieke recital zijn in de arrangementen van Group & Incentive Travel inbegrepen. De arrangementen worden aangeboden vanaf 1090 euro per persoon.


---