Ingezonden persbericht


Ministerie van Sociale Zaken
en WerkgelegenheidDirectie
Communicatie

04 maart 2004

Nr. 04/048

Vliegenthart benoemd in Raad van Advies Sociale Verzekeringsbank

Staatssecretaris Rutte van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft Margo Vliegenthart benoemd als lid van de Raad van advies van de Sociale Verzekeringsbank. De benoeming gaat in op 1 maart 2004.

Mevrouw Vliegenthart is op dit moment voorzitter van de Bve-raad, een branchevereniging voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Van augustus 1998 tot juli 2002 was zij staatssecretaris voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij was verantwoordelijk voor onder andere ouderenbeleid, gehandicaptenbeleid, kinderopvang en jeugdzorg. Eerder was Vliegenthart lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid.

De SVB is een uitvoeringsorganisatie voor onder meer de volksverzekeringen AOW, kinderbijslag en de nabestaandenuitkering ANW.

Link naar persbericht online

U heeft dit bericht ontvangen, omdat u geabonneerd bent op de verzendlijst Persberichten SZW. U kunt zich afmelden via de afmeldpagina op onze website. Deze is bereikbaar door op deze link te klikken. U kunt zich ook afmelden door een bericht te sturen naar persberichten@szwlist.nl , met UNSUBSCRIBE in het onderwerp (subject) van het bericht.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid sluit elke aansprakelijkheid uit in verband met het niet juist, onvolledig of niet tijdig overkomen van de informatie in deze e-mail. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.