Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht 04-03-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Man aangehouden
MIJDRECHT Op woensdagmiddag 3 maart is een 49-jarige man uit Mijdrecht aangehouden voor poging zware mishandeling. Omstreeks 17.10 uur kreeg de politie een melding van de vrouw van de man dat deze op weg was naar zijn werkgever om hem te bedreigen. Op de Industrieweg kon de man door de politie worden onderschept. Twee messen werden in beslag genomen, waarna de man is aangehouden en ingesloten.

Lichte mishandeling
BREUKELEN Op woensdagavond is een 20-jarige man uit Breukelen mishandeld. Omstreeks 23.50 uur reed de man in zijn auto met zijn 18-jarige vriendin uit Maarssen over de Straatweg. Een automobilist reed verschillende malen op een vervelende manier langs de 20-jarige man. Op de Heycoplaan dwong de onbekende bestuurder de 20-jarige man tot stilstand, waarna de 20-jarige man zijn raampje opendraaide. De man sloeg de 20-jarige man zonder reden in zijn gezicht en ging er vandoor. De 20-jarige man is voor onderzoek naar zijn huisarts gegaan.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen: 0900-88 44.

Controle vreemdelingendienst
MIJDRECHT- Op woensdagochtend werd een controle gehouden bij een bedrijf gelegen aan de Tuinderslaan. Bij controle werden 4 illegale personen aangetroffen in de leeftijd van 26 tot 38 jaar. De mannen zijn aangehouden en zullen terug worden gestuurd naar het land van herkomst.(Slowakije). Aan deze controle werkten de gemeente en brandweer mee.