Politie Gelderland-Midden

Regionaal; man uit Lunteren gevonden

Publicatiedatum: 04-03-2004

Donderdagavond 4 maart omstreeks 21.30 uur is bekend geworden dat de aanvankelijk vermiste man uit Lunteren terecht is. De man is naar omstandigheden in goede gezondheid aangetroffen op de dijk bij Wijk bij Duurstede. Wel is hij ernstig verward en zeer vermoeid. De politie zal er zorg voor dragen dat de man vanavond nog met zijn familie herenigd kan worden.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221

---

Regionaal; Inwoner Lunteren vermist

Publicatiedatum: 04-03-2004

De politie in Ede (unit Midden) is samen met de politie in Renswoude (politieregio Utrecht) op zoek naar een 68-jarige man uit Lunteren. De man kan verward over komen, omdat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Hij heeft dringend medicijnen nodig, Rispadal, Oxazepam en Amitriptiline.

De man verbleef in een dagverblijf in Renswoude, waar hij donderdagmiddag 4 maart rond 14.00 uur is vertrokken. Mogelijk is hij uit eigener beweging op zoek gegaan naar zijn woonadres in Lunteren, dan wel naar denkbeeldige kennissen van hem in Wageningen. De man heeft geen vervoermiddel ter beschikking. Hij heeft geen geld bij zich. Het is van hem bekend dat hij - bij vermoeidheid - gaat zitten of zelfs kan komen te vallen en dan niet meer op staat.

Signalement
De man is ongeveer 1.75 meter lang. Hij heeft een normaal postuur, grijs haar en donker bruine ogen. Hij heeft een blanke huidskleur en korte, dikke vingers. Vlak voor zijn vermissing ging hij gekleed in een lichte ribbroek; een rood/blauw geblokt overhemd met een korte mouw en een groene trui met een rood/beige streep. Verder draagt hij bruine schoenen, maat 42, merk Rieker. Zijn jas is een sportief donkerrood jack met een zwarte kraag en een blauwe capuchon. In zijn jas is de naam van de man aangebracht. Waarschijnlijk draagt de man nog een horloge.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden, district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221

---