Digitale Gemeente Houten

Interactieve diner- en theateravond in Cothen

zondag 1 februari 2004 - Bron: 't Dorpshuys Cothen

Dit voorjaar organiseert 't Dorpshuys van Cothen een themafeest in samenwerking met theatergroep t Opendoekje. Vrijdagavond 5 maart wordt er voor u een interactieve diner- en theateravond gepresenteerd met de titel "Moord in het Veilinghuis".

Als de schemer valt komt u aan bij het sfeervol verlichte Dorpshuys van Cothen. Er wordt een drankje geserveerd, er wordt gelachen en gepraat, dan begint de veiling onder leiding van Laurens-Jan van Rooyen, telg uit een eeuwenoud veilinggeslacht. Hij brengt op verbluffende wijze goederen onder de hamer.

De spanning neemt toe en iedereen wordt ingesponnen in web vol intriges, roddel en achterklap. Onverwachte gebeurtenissen volgen elkaar vervolgens in rap tempo op. Liefde en bedrog en nog veel meer zijn de ingrediënten van deze komische veiling .maar dan valt er een schot en gaat alles razendsnel.

Door het enthousiaste gezelschap van acteurs worden de veilinggasten door alle verwikkelingen heen geleid en loopt het goed af, tenminste met hén

De prijs van MOORD IN HET VEILINGHUIS bedraagt 60,- p.p. dat is inclusief het KOUD / WARM en DESSERT BUFFET, bier, wijn en frisdrank én natuurlijk het sensationele, interactieve entertainment.

Aanvang 19.00 uur (deur geopend vanaf 18.30 uur)

Telefonisch reserveren voor vrijdag 5 maart 2004 kan nog, telefoonnummer: 0343- 561347
Party- & Zalencentrum t Dorpshuys van Cothen
CB Kentiestraat 2
3945 CB COTHEN

Tip: Leuk idee om voor een samenkomst met familie, vriendenclub of met het bedrijf?
Vanaf 80 personen kunnen b.v. bedrijven in besloten kring ook een thema-avond organiseren met datum naar keuze.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).