Gemeente Katwijk


Gemeente Katwijk nodigt u uit...
Voor het afscheid van wethouder Jan Post

Katwijk, 27 februari 2004

Op vrijdag 5 maart a.s. zal wethouder Jan Post afscheid nemen. Dit gebeurt tijdens een receptie vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis aan de Zeeweg (ingang Julianalaan). U bent van harte uitgenodigd om op deze receptie de wethouder de hand te schudden.

Wethouder Jan Post (ChristenUnie) is sinds april 1998 wethouder van de gemeente Katwijk. Daarvoor (vanaf december 1996) zat hij reeds voor de RPF in de gemeenteraad. In zijn portefeuille als wethouder zaten o.a. volksgezondheid, onderwijs, welzijn, sociale zaken, financiën en economische zaken. Wethouder Post legt zijn taken neer om meer tijd te besteden aan zijn gezin en zijn andere betrekking.

De huidige wethouder van de gemeente Rijnsburg, wethouder I.G.Mostert (ook lid van de ChristenUnie), is voorgedragen als nieuwe wethouder. De verkiezing en installatie van wethouder Mostert vinden plaats tijdens de raadsvergadering van donderdag 4 maart a.s.


---

Gemeente Katwijk nodigt u uit.....
Voor de 2e discussieavond herinrichting Boulevard

Het is al weer enige tijd geleden dat de eerste discussieavond over de opknapbeurt van de Boulevard plaatsvond. Na deze druk bezochte avond is er hard gewerkt aan een tweetal schetsontwerpen voor de inrichting van de Boulevard.

Wij nodigen u uit om op woensdagavond 3 maart a.s. met ons mee te denken en te praten over de verschillende schetsontwerpen voor de nieuwe inrichting van de Boulevard. Wij zijn weer zeer benieuwd naar uw reacties en wat u te vertellen heeft. Landschapsarchitect Marlies van Diest presenteert de schetsontwerpen. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. U bent van harte welkom!

De avond begint om 19:30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis aan de Zeeweg 127 te Katwijk. We streven er naar de avond rond 22:00 uur af te sluiten. Kunt u ons vóór 3 maart laten weten of u komt? U kunt zich aanmelden via e-mail: boulevard@katwijk.nl of via telefoonnummer 071-4062I55.