Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Regionaal, aankondiging verkeerscontroles

Publicatiedatum: 04-03-2004

Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de Politie Gelderland-Midden houdt vrijdag 5 maart verkeerscontroles, waarbij de nadruk komt te liggen op snelheid, gordel, helm en alcohol. De controles worden gehouden op diverse locaties in Bennekom en Ede. Het VHT controleert in de middag- en avonduren.

Controles op andere locaties in de regio zijn ook mogelijk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden


---

Arnhem, auto verduisterd, getuigen gezocht

Publicatiedatum: 04-03-2004

Van een autobedrijf aan de Rijksweg West in Arnhem is woensdag rond 13.15 uur een auto verduisterd. Het gaat om een grijze Peugeot 205, waarop handelaarskentekens zitten.
Een onbekende man kwam gistermiddag een proefrit met de Peugeot maken. De man liet zijn eigen auto - naar later bleek een gestolen een groene Seat Toledo - als borg achter. Enige minuten later zag een verkoper de onbekende man naar de Seat rennen en wegrijden. De Peugeot bleek niet te zijn teruggebracht. Personeel heeft nog geprobeerd de Seat te achtervolgen, maar dit was tevergeefs.
Van de man die de proefrit maakte en later met de Seat wegreed, is het volgende signalement bekend: blanke huidskleur, bleek gezicht, kort blond stekelig haar en een normaal postuur.
Personen die iets van de diefstal weten of aanslaan op het genoemde signalement, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606