BNN

Weg met BNN in teken van Op Pad Beurs

Het Weg met BNN-café is het verzamelpunt van backpackers tijdens de Op Pad Beurs van 5, 6 en 7 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs kunnen bezoekers hun eigen prikbordvraag achterlaten op het mega-prikbord. In de uitzending van 8 maart worden zoveel mogelijk van deze prikbordvragen beantwoord. In Weg met BNN wordt wekelijks een prikbordvraag beantwoord. Deze vragen worden gesteld door luisteraars en moeten te maken hebben met reizen.

Daarnaast zijn in de uitzending de berichten te horen van de Weg met BNN- backpackers. Weg met BNN volgt sinds eind oktober 2003 ongeveer 20 backpackers die zich over de hele wereld bevinden. Ze laten wekelijks berichten achter op een speciaal antwoordapparaat en ze houden een weblog bij via ww.bnn.nl. De berichten zijn wekelijks te beluisteren in de uitzending.

Tijdens de Op Pad Beurs kunnen bezoekers in het Weg met BNN-café de weblogs checken van de Weg met BNN-backpackers en luisteren naar berichten van deze backpackers. Daarnaast worden bezoekers in de gelegenheid gesteld een eigen reizigerspaspoort in te spreken. Deze paspoortjes worden wekelijks uitgezonden; reizigers vertellen in een compacte vorm over hun reiservaringen.

Weg met BNN is een avontuurlijk, verrassend en informatief reisprogramma dat iedere maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt uitgezonden op Radio 1. Presentatrice van het programma is Marjolein Dekkers.