BedrijfsautoRAI

05-03-2004

Waterfront BV neemt twintig nieuwe DAF trekkers in gebruik

DAF dealer Allers Bedrijfswagens BV en transporteur Waterfront rondden onlangs de succesvolle aflevering van maar liefst twintig DAF trucks af.

Het in Weert gevestigde Waterfront is de logistiek partner van Spa bronwater, en had behoefte aan uitbreiding van het wagenpark. Buurman Allers Bedrijfswagens BV speelde daar perfect op in en bood hen een passende oplossing in de vorm van de zwaarste DAF truck. De twintig nieuwe DAF trekkers zijn allen uitgerust met AS Tronic. Vijftien trekkers zijn 2-assig en vijf trekkers zijn 3-assig in combinatie met een gestuurde voorloopas.

Waterfront, vervoer van bron tot klant
Waterfront BV gelegen op industrieterrein Kampershoek te Weert, is onderdeel van The G.Snel Belgium Group en is als logistieke dienstverlener verantwoordelijk voor het totale logistieke traject (van bron tot klant) voor de bekende Spa dranken in Nederland. Waterfront verzorgt het transport, opslag, voorraadbeheer, overslag, herverpakking, sorteren, orderbehandeling en distributie van de Spa dranken. Waterfront staat voor optimale bereikbaarheid. De directe ligging van het bedrijf aan de A2 en het feit dat het bedrijf vrijwel een
24-uurs openstelling kent zijn daarvan treffende voorbeelden. Daarnaast staat Waterfront voor de allerhoogste kwaliteit, maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken en beschikt over een kwalitatief hoogstaande Nederlandse transportvloot.

Rationele keuze voor DAF trucks
Kwaliteit die wordt gewaarborgd door voor de vrachtwagens van DAF te kiezen. Een keuze die wordt vereenvoudigd doordat één van de meest aansprekende DAF dealers, Allers Bedrijfswagens BV, nagenoeg de buurman van de transporteur is. De heren Gert en Peter Snel, beiden directeur eigenaar van The G.Snel Belgium Group, haasten zich echter om te zeggen dat het geen kwestie van gunnen is. Bij een dergelijk omvangrijke order is vriendjespolitiek uit den boze. Wij bekijken elk aanbod rationeel. Allers Bedrijfswagens BV deed ons het beste aanbod. Uit ervaring weet ik dat zij in staat zijn het door ons gewenste serviceniveau te garanderen. Bovendien leveren zij ons DAF trucks. Betrouwbare trucks die een gunstige kilometer kostprijs combineren met minimale stilstand en een hoog chauffeurscomfort. Alles bij elkaar voor ons voldoende rede om wederom met Allers Bedrijfswagens BV en DAF trucks in zee te gaan.