Ingezonden persbericht


Amersfoort, 5 maart 2004

Nieuwsbericht

Conceptronic presenteert een eenvoudige en innovatieve oplossing om een Breedband Internet verbinding te delen met meer gebruikers.

Begin april introduceert Conceptronic de nieuwe Wireless 54 Mbps high speed Broadband Router en Access point. Deze deelt een bestaande kabel of DSL-modem met meerdere computers zowel bedraad als draadloos.

Stelt u zich voor:
U wilt uw breedband internet delen met meerdere computers, u bent alle kabels die door uw kantoor/huis lopen zat of u wilt nog wel eens van werkplaats wisselen, dan is de nieuwe Wireless 54 Mbps Broadband Router en Access point van Conceptronic de ultieme oplossing.

De werking van de Router/Access point is erg gemakkelijk. De Router/Access point wordt, door middel van de meegeleverde netwerk kabel, op de kabel of ADSL modem aangesloten. Via de ingebouwde Wireless Router is het mogelijk om meerdere computers (zowel bedraad als draadloos) gebruik te laten maken van de internet verbinding of meerdere computers met elkaar samen te laten werken in het netwerk.

De Router/Access point heeft ook meer voordelen, namelijk: Snelheid van 54 Mbps, maar ook compatible met 11 Mbps Inclusief een 4 poorts switch voor het verbinden of het creëren van een bedraad netwerk Compatible met alle netwerken
Met meerdere gebruikers één IP-adres delen
Inclusief voedingsadapter
Inclusief RJ-45 kabel om de Router/Access point aan te sluiten op de kabel/ADSL modem Kortom, heeft u maar één IP-adres en u wilt een netwerk tot 64 gebruikers creëren (om dit adres te delen), draadloos, snel en met bewegingsvrijheid? Dan is Conceptronic een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Verwante Conceptronic oplossingen: Conceptronic 54Mbps high speed Access Point TURBO
Conceptronic Wireless 54Mbps PC Card voor notebooks Conceptronic Wireless 54Mbps PCI Card voor desktops Conceptronic Wireless 54Mbps USB 2.0 adapter voor desktops en notebooks Conceptronic ADSL Modem/Router met 4 poorten

De 54 Mbps Broadband Router en Access point voor 89.90 euro (inclusief BTW)

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45 49 470

Fax: 033 - 45 49 460

E-mail: aleid.reijnders@2L.net
Internet: www.conceptronic.net

Bijgevoegd zijn enkele foto's van de Wireless 54 Mbps Broadband Router en Access Point.

---- --