Time : 11:09:31 AM
Date : Friday, March 05, 2004
Sender Name: Child Focus

Child Focus opent speciale telefoonlijn gedurende proces in Aarlen

Brussel, 5 maart 2004

Sinds het begin van het proces in Aarlen, wordt Child Focus overladen met oproepen van mensen die hun gevoelens wensen uit te drukken betreffende het proces en de lijdensweg van de ouders en de slachtoffers. Om zijn noodlijn 110 te ontlasten, heeft Child Focus besloten een speciale telefoonlijn en een speciaal e-mail adres te openen.

Om zijn noodlijn voor te behouden voor meldingen van verdwijningen of seksueel misbruik van kinderen en jongeren heeft Child Focus bijzondere maatregelen getroffen. Eerst en vooral wordt een speciaal telefoonnummer ter beschikking gesteld van het publiek om het de mogelijkheid te geven zijn gevoelens te uiten. Dit nummer is 078/155 078 (kostprijs van een lokaal gesprek) en zal bereikbaar zijn van maandag tot vrijdag van 9u tot 17 u.

Anderzijds is het e-mailadres solidarity@childfocus.org beschikbaar om het publiek toe te laten zijn steun te betuigen aan de ouders van de slachtoffers en aan de slachtoffers.
Dit steunregister, dat geraadpleegd kan worden op de site www.childfocus.org , zal op het einde van het proces overgemaakt worden aan de ouders en aan de slachtoffers.

Informatie voor de pers
Isabelle MARNEFFE 02/4754460 isabelle.marneffe@childfocus.org