Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

G-Log's jaaromzet groeit meer dan 50 procent

Rotterdam, 5 maart 2004 - G-Log, leverancier van
transportmanagement-software, maakt bekend dat het in het vierde kwartaal 2003 voor de 15de achtereenvolgende maal een recordomzet heeft geboekt. G-Log's jaarlijkse omzetgroei is meer dan 50 procent vergeleken met 2002.

Met meer dan 35 klanten, die samen voor meer dan 6 miljard euro aan transport uitgeven, wint G-Log een steeds groter marktaandeel en bevindt zich daardoor in een uitstekende positie om opnieuw omzetgroei te realiseren.

G-Log annonceerde ook dat het de tweede jaarlijkse G-Log Fusion Executive and User Forum zal organiseren in Miami, Florida op 20-22 april 2004. Op dit evenement kunnen klanten elkaar ontmoeten en worden cases en best pratices gepresenteerd door verschillende klanten van G Log. Ook zullen er interactieve brainstormdiscussies met het G-Log ontwikkelteam zijn. Alle branches waarvoor G-Log werkt zullen vertegenwoordigd zijn; waaronder de automotive en chemische industrie, consumentengoederen, logistieke dienstverleners, manufacturing en retail.

"Visie en verwerking, gekoppeld aan de 'right place, right technology' marktintroductie en sterke klantvalidatie, hebben ervoor gezorgd dat G-Log voorop loopt in het veld van leveranciers van transport en logistieke software", zegt David Cairns, CEO bij G-Log. "Wanneer je het beste ontwikkelteam in de branche combineert met een uitstekende groep klanten en experts, heb je alle ingrediënten voor een ongelofelijk succesverhaal. Samen hebben we het krachtigste platform voor logistieke executie gecreëerd dat vandaag de dag bestaat. Elk kwartaal voegen we gerenommeerde klanten toe die de kracht van onze oplossing erkennen, en de return on investment die het levert."

-###-

G-Log
G-Log is leverancier van web-native transportmanagementsystemen voor internationaal opererende bedrijven en logistieke dienstverleners. GC3®, G-Log's uitgebreide en integrale web-native logistieke platform, levert een complete oplossing voor het beheer van complexe logistieke stromen die verschillende landen, verscheidene goederenketens en vele vervoersmodaliteiten omspannen. G-Log's klanten verbeteren hiermee hun cyclustijden, voorraadniveaus en transportkosten. Tegelijkertijd voldoen ze aan eisen van hun klanten met real-time informatieverschaffing en tijdige leveringen. De G-Log oplossing levert een breed aan scala diensten in de transportwereld, waaronder optimalisatie, orderinvoer, supply chain event management (SCEM), zichtbaarheid, track & trace, vrachtfacturering en historische analyse. Door Forbes bekroond als een "Best of the Web" onderneming heeft G-Log klanten als Big Lots, Brown Shoe, DuPont, Exel, Family Dollar Stores, Giant Eagle, Rohm and Haas, Stonepath Group, Tesco, UPM-Kymmene, Kuehne & Nagel, en Volvo Logistics. Bezoek onze website www.g-log.com voor meer informatie, of bel +31 (0)10 204 56 90.

G-Log is een geregistreerd handelsmerk van Global Logistics Technologies, Inc. Global Command and Control Center en GC3 zijn handelsmerken van G-Log. Alle andere merken, producten of servicenamen zijn handelsmerken of servicemerken van hun respectieve eigenaren.

###

Voor meer informatie over G-Log in de Benelux kunt u contact opnemen met:
G-Log Benelux
Ernst Stegwee
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
Tel: +31 (0)10 204 5690
GSM +31 (0)6 52 006914
E-mail: estegwee@g-log.com

Potters PR
Monique Potters
Tel: +31 (0)345 501595
GSM +31 (06) 28 889 632
E-mail: monique@potterspr.nl

Hartelijke groeten,

Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501595
GSM 06 28 88 96 32
Tielerweg 52 - 4191 NG GELDERMALSEN