Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum verzending: 5 maart 2004

Cosyco IT Solutions sluit distributie overeenkomst met F5 Networks af

Cosyco IT Solutions gaat de distributie van F5 Networks in de Benelux voor haar rekening nemen. Met de SSL-VPN oplossing FirePass voegt Cosyco een belangrijk complementair security product aan haar portfolio toe.

F5 Networks

F5 Networks (www.f5.com) ontwikkelt producten en diensten voor bedrijven die de hoogste eisen aan hun netwerk stellen. Ze optimaliseren het beheer en de controle van IP verkeer en daardoor de beschikbaarheid van content. Ook verhogen ze de beschikbaarheid en snelheid van de internetservers en applicaties.

FirePass

De FirePass is een remote access systeem dat voor elke remote gebruiker een veilige toegang tot iedere netwerk applicatie mogelijk maakt. Met behulp van een browser wordt toegang verkregen vanaf iedere willekeurige pc, zonder dat de software op de pc van de remote gebruiker geïnstalleerd dient te worden.

Afzetgebied en distributie

Cosyco IT Solutions heeft door haar distributieschap van WRQ Reflection en diverse security fabrikanten een jarenlange relatie met resellers die hun focus op de high end markt hebben. Gezien de doelgroep van F5, de grotere bedrijven en organisaties in branches als de overheid, financiën, medisch en het bedrijfsleven, is de samenwerking voor beide partijen zeer interessant.

Over Cosyco IT Solutions

Cosyco IT Solutions, opgericht in 1981, is een value added distributeur van high-end hard- en software producten en services, die haar partners in de business-to-business omgeving in de gehele Benelux bevoorraadt. Cosyco levert oplossingen voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktop Management. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers.

Einde persbericht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2 333 555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.