Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder & omgeving, 5 maart 2004.

Den Helder 05-03-2004 - 15.15 uur

Verduistering

Den Burg, donderdag 4 maart 2004.

Op dinsdag 2 maart heeft de recherche een 19-jarige vrouw uit Oosterend aangehouden als verdachte van verduistering in dienstbetrekking. De vrouw werkte bij een horecagelegenheid in Den Burg en haar werkgever deed aangifte toen hij geld miste. Het zou gaan om enkele duizenden euros. De vrouw heeft bekend dat zij een hoeveelheid geld heeft gestolen. Ze is vandaag in vrijheid gesteld en er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Dikke pech

Schagen, donderdag 4 maart 2004.

Op de kruising N245/Zuiderweg stond een automobilist met pech. Hij wenkte naar een voorbijrijdende motoragent en samen hebben zij de auto aan de kant gezet. De agent trok de gegevens van de automobilist na en toen bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs, er stond voor ruim 800 Euro aan boetes open en er stond nog 14 dagen gevangenisstraf op hem te wachten. De pechvogel is aangehouden en ingesloten.

Notoire drankrijder opnieuw gepakt

Den Helder, vrijdag 5 maart 2004.

Omstreeks 01.30 uur werd een 29-jarige automobilist uit Den Helder gecontroleerd op drankgebruik op de Weststraat. De man blies aan het bureau 265 ug/l (tot 220 toegestaan). Hij bleek het afgelopen jaar vier maal eerder te zijn aangehouden wegens het rijden met drank op. Zijn rijbewijs was in december al voor zes maanden ingevorderd. Zijn auto is aan het bureau geplaatst.

Drankrijder

Den Helder, vrijdag 5 maart 2004.

Omstreeks 02.20 uur werd op het Koningsplein een 40-jarige automobilist uit Den Helder gecontroleerd op drankgebruik omdat hij kort daarvoor met hoge snelheid over de Polderweg had gereden. Aan het bureau blies hij 610 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingenomen en de man krijgt een proces-verbaal.