Dienstenbond CNV

Vordering in onderhandelingen sociaal plan bij Maetis Arbo 05-03-2004

Donderdag 4 maart heeft CNV Dienstenbond opnieuw overlegd met Maetis Arbo over het sociaal plan. Partijen hebben een aantal belangrijke obstakels op weg naar het realiseren van een sociaal plan weggenomen. Wij hebben onder meer afspraken kunnen maken over (de hoogte van) de schadeloosstelling, de wachtperiode voordat een ontslagaanvraag wordt ingediend en de duur c.q. kwaliteit van het replacementtraject. Een en ander stemt ons optimistisch over een te bereiken onderhandelingsresultaat.

Op 23 maart as. zullen wij de onderhandelingen over het sociaal plan hervatten en nog een aantal belangrijke punten
bespreken/uitonderhandelen. Verwacht wordt dat wij op die dag ook een onderhandelingsresultaat kunnen bereiken. De volledige tekst van het eventueel bereikte onderhandelingsresultaat zal dan ook op de volgende dag aan u verzonden worden. Vooruitlopend hierop willen wij u vragen om een aantal data in uw agenda alvast in te plannen voor een gezamelijke ledenvergadering. Op die vergaderingen mogen alleen de leden van de vakbonden aanwezig zijn en kunnen alle vragen omtrent het sociaal plan stellen. Aan het einde van iedere vergadering zullen de aanwezige leden de gelegenheid krijgen om omtrent het (eventueel) bereikte onderhandelingsresultaat over het sociaal plan te stemmen.

De vergaderingen zullen op de volgende data, lokaties en tijdstippen plaatsvinden:
datum plaats tijdstip 30 maart Capelle a/d IJssel, Cypresbaan 15 16.00 u 31 maart Houten, Papiermolen 26-30 16.00 u
1 april Eindhoven, 18 septemberplein 24 12.00 u

Vragen?
Mocht u nog vragen of aanvullende informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh, tel: (010)2651111 of email: rotterdam@cnvdibo.nl.

Niet alleen in de landelijke politiek worden ingrijpende maatregelen genomen, maar ook bij Maetis Arbo. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk werknemers lid zijn van een vakbond. Alleen zo kunnen wij een duidelijke vuist maken. Maak daarom ook uw collega attent op de voordelen van het lidmaatschap.