3 e persbericht van vrijdag 5 maart 2004

Eindhoven 05-03-2004 - Berichten uit de regio

Rectificatie Bericht Helmond

In het bericht Aanhoudingen na buurtproblemen in het 2e persbericht van vandaag staat als woningstichting Woonpartners genoemd. Dit moet zijn Woningbouwvereniging Volksbelang.

Eindhoven: Vrouw met traangasbusje bekeurd

Op het Stadhuisplein is vrijdag om 15.30 uur een 22-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. De vrouw reed in een auto en politiemensen lieten haar stoppen omdat er geen kentekenplaat op de auto was. Een kartonnen plaat verving de goede kentekenplaat. De politiemensen vroegen haar rijbewijs en toen zij dat in haar tasje pakte zagen de politiemensen een traangasbusje in haar tas. De vrouw werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Het busje is in beslaggenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt voor de kentekenplaat en het verboden wapen. Na verhoor kon de vrouw naar huis.

Eindhoven: Verdachten drughandel aangehouden

In een woning aan de Cimarosastraat zijn vrijdag om 16.30 uur een 41-jarige vrouw en een 51-jarige man aangehouden. De vrouw was in het bezit van 32 cachetten cocaïne en de man had er drie bij zich. In de woning werden 85 xtc-tabletten gevonden. De drugs en een hoeveelheid geld zijn in beslaggenomen. De politie ging de woning binnen na klachten uit de buurt over overlast die veroorzaakt werd door klanten. Achter de woning werden twee fietsen en twee bromfietsen gevonden die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Deze zijn voor onderzoek meegenomen. De twee verdachten zijn ingesloten.