Politie Zeeland


O-1597-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de Ringbaan West in Goes vond vrijdag rond 14.15 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie personenauto's waren betrokken. Twee auto's hiervan raakten vermoedelijk total loss.
Een 19-jarige automobiliste uit Yerseke merkte te laat op dat de auto voor haar, bestuurd door een 32-jarige man uit Goes, stopte en reed achter op het voertuig. Deze schoot op zijn beurt door tegen de auto van een 49-jarige Goesenaar. De 49-jarige man en zijn echtgenote werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-1598-2004 BEDREIGING


In haar woonplaats is vrijdagmiddag een 14-jarig meisje uit Terneuzen door een onbekende automobilist bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.
Het meisje stond rond 16.00 uur op de stoep in de Zeldenrustlaan te praten met een vriend toen er een personenauto kwam aanrijden. In het voorbijrijden werd ze aangeroepen en richtte de bestuurder een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op haar. In de auto zaten 4 inzittenden.


O-1599-2004 AUTO IN DE VANGRAIL

Op de zuidbaan van de A58 t.h.v. Goes is vrijdag rond 19.00 uur een 33-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland met haar auto in de vangrail beland.
De vrouw verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor ze tegen de vangrail reed. Haar auto is total loss, de vrouw kwam met de schrik vrij.


W-1600-2004 DIEFSTAL VELGEN

Van een auto die geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Oude Veerseweg te Middelburg zijn tussen afgelopen maandag en gisteren alle vier de velgen weggenomen.
De auto werd op stoepbanden en tegels gezet. De lichtmetalen velgen hebben een totale waarde van enkele honderden euro's.


Z-1601-2004 MISHANDELING

Op de Akkerwindenlaan in haar woonplaats is vrijdagmiddag rond 14.45 uur een 14-jarig meisje uit Terneuzen geslagen door een groepje leeftijdsgenoten.
Ze werd door het groepje diverse malen op het hoofd geslagen. Het meisje kende enkele van haar belagers van gezicht. De oorzaak van de mishandeling is niet duidelijk.





Politie Zeeland