Ingezonden persbericht


KreaDoe Dagen 2004
Nationaal scrapbook baby-album, Borduur Plaza, Schoenenwedstrijd en nog veel meer

De KreaDoe Dagen zijn dit jaar van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart in
Ahoy Rotterdam en van vrijdag 2 tot en met zondag 4 april in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren. Met de laatste trends, inspirerende demonstraties en verschillende hoogtepunten zoals de expositie van borduurwerken van 1854 tot nu én het Nationale scrapbook baby-album, een cadeau voor Willem-Alexander en Máxima. Jong of oud, iedereen kan creatief aan de gang tijdens de komende KreaDoe Dagen.

Lente in de lucht
Iedereen die iets wil weten over interieurdecoraties, tuinversiering, materialen en hobby s kan terecht op de KreaDoe Dagen. Van sieraden, keramiek, kaarten en papier tot wol, handwerken, groendecoraties en spelen met natuurlijke materialen. De aanstaande lente inspireert tot nieuwe ideeën, en ook het pasgeboren prinsesje Amalia biedt inspiratie.

Opvallende huis- en tuindecoraties
Bezoekers doen met de mooiste zelfgedecoreerde schoenen en gympen - stoer, uitdagend of kleurrijk - mee aan de Schoenenwedstrijd. Anne Floor Studio toont de nieuwste trends voor wandversieringen door het hele huis, van keuken tot kinderkamer. En bij Borduur Plaza zijn workshops te volgen in het decoreren van spijkerbroek of tas met hippe patronen.

KreaDoe Dagen 2004
Rotterdam, Ahoy Rotterdam, vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart 2004.
Zuidlaren, Prins Bernhardhoeve, vrijdag 2 tot en met zondag 4 april 2004.
Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Entreeprijs: ¬ 8,-, kinderen tot 8 jaar gratis entree

Meer informatie?
Vraag het gratis KreaDoe Magazine aan. Stuur een (brief)kaart met naam en volledig adres naar: Kreadoe Magazine, Postbus 8800, 3503 RV Utrecht. Of surf naar: www.kreadoe.nl



---