Ingezonden persbericht


ACCESS SURINAME TRAVEL

destination management company

PERSINFORMATIE

SURINAME: ONGEREPTE BESTEMMING VOOR AVONTUURLIJKE VAKANTIES.

ACCESS SURINAME TRAVEL EN SURINAME HOLIDAYS VERTEGENWOORDIGD OP UTRECHTSE 'OP PAD BEURS'

Amsterdam, februari 2004. Suriname, gelegen aan de rand van het Zuid-Amerikaanse Amazone gebied, is een avontuurlijke vakantiebestemming. Tijdens de 'Op Pad Beurs' van 5 t/m 7 maart in de Jaarbeurs in Utrecht zijn Access Suriname Travel - de eerste en grootste incoming touroperator in Suriname - en Suriname Holidays - de Nederlandse specialist voor reizen naar Suriname - met een stand vertegenwoordigd. Hier wordt door middel van foto's, videomateriaal en lezingen een beeld gegeven van de fantastische vakantiemogelijkheden van het ongerepte vakantieland Suriname.

Avontuurlijke vakanties in Suriname
Suriname is een prachtig land met een ongerepte natuur en een zeer vriendelijke Nederlandssprekende bevolking. Het is dé perfecte bestemming voor actieve vakanties. Een fantastische fietstour, een survivaltocht door de jungle, piranha's vangen of kanoën in een korjaal door de snelstromende rivieren, het is allemaal mogelijk in Suriname!

Access Suriname Travel

Incoming Touroperator Access Suriname Travel is gevestigd in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Hier kunt u standaard en op maat gemaakte tours in Suriname boeken. In Nederland werkt Access Suriname Travel samen met veel verschillende touroperators, zoals Summum, Sawadee, SRC Cultuur Reizen en De Boer & Wendel. Zie voor meer informatie www.surinametravel.com of bezoek stand 290 op de 'Op Pad Beurs'; lezingen over fiets- en wandeltours in Suriname worden gehouden op vrijdag 5 maart om 13.00 uur, op zaterdag 6 maart om 10.45 uur en op zondag 7 maart om 13.45 uur in de 'Passo dello Stelvio.'

Suriname Holidays

Suriname Holidays is dé specialist op het gebied van reizen naar Suriname. In de droomvakantiekrant van deze touroperator staan de bouwstenen vermeld, die de basis vormen voor een volledig verzorgde reis naar Suriname - informatie over rondreizen, hotelaccommodatie en verhuur van 4x4. Jungle expedities en fietsverhuur worden aangeboden door Green Adventures Suriname, onderdeel van Suriname Holidays. Zie voor meer informatie www.surinameholidays.nl of bezoek stand 343 op de 'Op Pad Beurs'; lezingen over expedities naar de Tebutop worden gehouden op vrijdag 5 maart om 16.15 uur, op zaterdag 6 maart om 16.15 uur en op zondag 7 maart om 16.00 uur in de 'Passo dello Stelvio.'

De Op Pad Beurs wordt van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is geopend van 12.00 tot 21.00 uur op vrijdag en van 10.00 tot 18.00 uur op zaterdag en zondag. De toegangsprijs is E 12,50 voor volwassenen, CJP en 65+ pashouders, ANWB leden en Op Pad-abonnees krijgen korting. Zie www.oppad.nl voor meer informatie.



Ingezonden persbericht