Politie Zeeland


Z-1589-2004 AANRIJDING


Op de Philipsweg in Waterlandkerkje vond vrijdag rond 14.30 uur een aanrijding plaats tussen een tractor en een personenauto.
Een 46-jarige automobilist uit Terneuzen haalde een tractor in, toen deze zonder richting aan te geven, plotseling linksaf sloeg. De personenauto belandde hierdoor op zijn kant. De 46-jarige man liep hierbij een snijwond op aan zijn hand en kon zelf uit zijn auto komen. Tegen de bestuurder van de tractor, een 17-jarige inwoner van de gemeente Sluis, werd proces-verbaal opgemaakt omdat de verlichting van de tractor niet werkte.


W-1590-2004 VERKEERSCONTROLE VLISSINGEN

Vrijdagmiddag tussen 14.15 uur en 17.00 uur werd op de Koudekerkseweg en de Kerklaan in Vlissingen een verkeerscontrole gehouden.
De 20 bekeuringen werden als volgt uitgeschreven:
7x niet dragen autogordel
6x brommer met te veel vermogen
1x scooter met te veel geluid
2x geen bromfietscertificaat
1x verlopen apk
1x niet kunnen tonen van een bromfietscertificaat


O-1591-2004 KOP/STAARTBOTSING

Op de Sloeweg in 's Heerenhoek raakten vrijdagmiddag rond 15.15 uur een vrachtauto en een personenauto beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Toen een 44-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle moest remmen voor de verkeerslichten, bemerkte een achter hem rijdende 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Terneuzen dit te laat en reed achterop de personenauto. De echtgenote van de 44-jarige man werd met lichte verwondingen aan haar hoofd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


Z-1592-2004 AANRIJDING

In Terneuzen raakten vrijdag rond 17.45 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 36-jarige automobiliste uit Terneuzen reed over de Lorentzlaan en verleende op het kruispunt met de Prof. Zeemanstraat geen voorrang aan een 20-jarige automobilist uit dezelfde plaats. Er was alleen materiële schade.