Digitale Gemeente Houten

Hip-Hop 4 Respect in Chipolata

vrijdag 20 februari 2004 - Bron: Chipolata

Zaterdag 6 maart a.s. Zal het Jongerencentrum Chipolata in het teken staan van hip-hop en ongekend talent. De avond zal geopend worden door MSB uit houten.

Verder zal ook de formatie 079 uit Zoetermeer op het podium staan. Een talentvolle groep die qua stijl enig zins aan Opgezwolle doet denken.

Verder zullen ook The Last Crewsaders het podium bestijgen hun show omvat rappers, beatbox, breakdance, DJ-ing en meer. Ze stonden ook in het voorprogramma van o.a. ICP, Ugly duckling, The Cunninlynguists. Op deze avond is er ook gedacht aan het lokale talent. Er wordt namelijk een open mic georganiseerd, denk jij de skills te hebben, schroom dan niet en beklim het podium.

Last but not least zal er ook nog een show plaatsvinden van de Breakdance Crew uit houten. DJs TnT & Doggy zullen de muziek op de avond verzorgen. De entrée is 5.- om 20:00 gaan de deuren van de zaal open.

Voor meer info bel naar Chipolata 030-6341757 en vraag naar Pieter de Krey of kijk op www.chipolata.nl.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).