BNN

PERSBERICHT

Clubavond BNN en Nieuwe Revu genaamd BED

Hilversum, 23 februari 2004

Wil je met me naar bed?

BNN organiseert vanaf 6 maart samen met Nieuwe Revu een nieuwe clubavond genaamd BED. Elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van Hotel Arena TONIGHT in Amsterdam vanaf 22.00 uur open. Resident DJ Delacruz nodigt iedere maand een gast DJ uit en zij brengen voor de liefhebbers soulful uplifting house en urban. Deze maand is te gast DJ en producer Sven van Hees.

Op de eerste clubavond zijn er drie BEDrooms ingericht. In BEDroom 1 brengen Delacruz, Sven van Hees, Timst'r, Denniz, Dillon on percussion, Costar on sax en Lex Empress het publiek in dromenland met soulful uplifting house. Irwan, Mr Mike en MC Lady Bee verzorgen in BEDroom 2 de bedtime stories met urban sounds. En de stoutste dromen komen uit in BEDroom 3.

Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice, het Amsterdams Uitburo en Hotel Arena TONIGHT. BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live! op 3FM. De volgende BED is op zaterdag 3 april.

Naast BED organiseert BNN diverse andere evenementen. In maart worden vier BNN-ledenavonden gehouden en tijdens Koninginnedag is BNN op het Leidseplein in Amsterdam te vinden. Op 28 mei gaat BNN terug naar de jaren 80 met The Reflex of the 80's Party.