Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-06-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 6 maart
Radio 2 ­ 16.00 uur


JW ROY EN FRITS LAMBRECHTS IN TROS MUZIEKCAFÉ

De Gerard Kleijn Group is een jazzcollectief uit Nederland, maar de muzikanten komen uit alle windstreken. Of hun album daarom 'New World' heet, is zaterdag 6 maart te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Van JW Roy wordt wel gezegd dat hij Amerikaanser klinkt dan een Amerikaan. Toch komt hij gewoon uit Brabant en zal zaterdag ook live spelen.

Als we de recensenten moeten geloven, is Powderblue het vrouwelijke equivalent van JW Roy. Deze dame, Marjolein van der Klauw, is een pure folkcountry-zangeres. Maar Powderblue bestaat uit nog meer prima muzikanten die een zelfgetiteld album hebben afgeleverd.

Frits Lambrechts heeft een indrukwekkende staat van dienst als acteur, maar zingt ook graag en dat heeft hij vastgelegd op de cd 'Portret'. Deze bevat vijftig liedjes, waarvan tien oude, tien nieuwe en dertig liedjes die nog nooit zijn uitgegeven.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.

De presentatie is in handen van Hadassah de Boer.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.