Ingezonden persbericht


Schermvereniging Pallós Utrecht

Utrecht, februari 2004

PERSBERICHT

Elfde Internationale DOM-toernooi

Voor de elfde keer organiseert Schermvereniging Pallós Utrecht het internationale DOM-toernooi. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 maart in Studentensportcentrum Olympos op de Uithof in Utrecht.

Op zaterdag vinden equipewedstrijden op floret, sabel en degen plaats. Zondag worden vanaf 9.00 uur individuele wedstrijden op floret en sabel (m/v) gespeeld, met een spannende finale rond 15.30.

De equipewedstrijden zijn bedoeld voor de recreatieschermers, terwijl tijdens het individuele toernooi op sabel en floret nationale en internationale schermers van hoog niveau elkaar treffen. Deelnemers uit Ierland, Engeland, Duitsland en België staan op de deelnemerslijst.

De Utrechtse schermvereniging Pallós is een actieve vereniging met meer dan honderdtwintig enthousiaste leden die trainen op de alle drie de wapens, zowel recreatief als in competitieverband. Daarnaast organiseert Pallós vele andere activiteiten voor jong en oud, die het contact tussen de leden en de competitiegeest bevorderen. Ook kan men Pallós benaderen voor het houden van een demo of clinic.

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende of de site van Pallós (http://www.pallos.nl) raadplegen.