1e persbericht van zaterdag 6 maart 2004

Eindhoven 06-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na bedreiging ex-vriendin

Een 24-jarige Eindhovenaar is vrijdag om 16.45 uur in zijn woning in Stratum aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij donderdagavond zijn 21-jarige Eindhovense ex-vriendin heeft bedreigd. Hij zou daarbij een wapen hebben gebruikt. De bedreiging gebeurde bij haar woning in Woensel. De verdachte is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Fietsendief gepakt

Op de Heemskerkstraat is zaterdag om 0.30 uur een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een getuige had gezien dat de man op de Nieuwlandstraat een fiets wegpakte. De getuige belde de politie en deze kon de man met gestolen fiets aanhouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Een 33-jarige automobilist uit Nuenen moest zaterdag om 3.15 uur zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de Burgemeester Wijnenstraat betrapt was op het rijden onder invloed. De man blies 1,9 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Automobilist levert rijbewijs in

Op de Nieuwendijk is zaterdag om 0.20 uur een 21-jarige automobilist uit Heeze betrapt op het rijden onder invloed. Zijn promillage was bijna 1,8. Hij moest het rijbewijs inleveren en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gemert: Aanrijding onder invloed

Een 31-jarige man uit Helmond is zaterdag om 2.15 uur op de Oost-Om aangehouden nadat hij met zijn auto tegen een andere auto was gereden. Een 46-jarige vrouw uit Gemert die met haar auto voor hem reed moest remmen en de Helmonder reageerde te laat. Hij reed tegen de achterkant van de auto die voor hem reed. Hij had gedronken en blies bijna 1,7 promille. Proces-verbaal wordt opgemaakt. Zijn rijbewijs bleef op het politiebureau.