Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veiling voor beursbezoekers BinnenHuis & Tuin 2004

Rotterdam, 2 maart 2004 - Bezoekers van BinnenHuis & Tuin kunnen op zondagmiddag 7 maart in Ahoy' Rotterdam een echte veiling bijwonen. De veiling vindt plaats op het Franse terras, naast de KunstMarkt, een bijzonder onderdeel van de beurs. De veilingmeester is Lydia Snel, de eerste vrouwelijke veilingmeester van Nederland. Zij gaat onder meer bijzondere woonobjecten uit het Delftsch Veilinghuis veilen en showmodellen van enkele exposanten. De veiling start om 13.00 uur.

Veiling
Op de stand van het Delftsch Veilinghuis bepaalt de bezoeker zijn eigen prijs. Gedurende de hele beurs zijn daar bijzondere kleinmeubelen, schilderijen, antiek, curiosa en nostalgische buitenverlichting te zien. Lydia Snel, onder meer bekend van het tv programma Spott met Viola Holt en later Leonie Sazias, zorgt voor een laagdrempelig evenement waar iedereen aan mee kan doen. De veiling is overigens geheel officieel en vindt daarom plaats onder ambtelijk toezicht van een deurwaarder.

KunstMakrt
In de KunstMarkt hangt de gemoedelijke sfeer van het Parijse Montmartre, met z'n vele kunsthandels en kunstenaars. Galeries presenteren er de meest uiteenlopende collecties; van abstracte schilderijen tot romantische 17e eeuwse land- en zeekaarten, van klokken en speeldozen uit grootmoeders tijd tot bronzen beelden en objecten van hout. Antiek of modern, van ver of dichtbij, op de KunstMarkt is dit alle voor iedereen bereikbaar.

Inspiratiebron voor wonen en tuinieren
De beurs BinnenHuis & Tuin geeft een brede kijk op wonen en tuinieren. Opvallend zijn de verschillende woonstijlen die de beurs tentoonstelt: van romantisch klassieke interieurs tot en met designmeubels. Ook het tuingedeelte is dit jaar prominent aanwezig op de beurs. Inspiratie is er op te doen in allerlei modeltuinen, zoals de patio, daktuinen en de onderhoudsvriendelijke tuin. De beurs is vandaag geopend en is nog te bezichtigen tot en met zondag 7 maart.

Openingstijden en entreeprijzen

Dinsdag tot en met vrijdag geopend van11.00 uur tot 17.00 uur en 19.00 uur tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs open van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 9 euro, voor senioren 7,50 euro, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar 5 euro en de gezinskaart (twee volwassenen en twee kinderen) 21 euro. Toegangskaarten zijn tegen een gereduceerd tarief of tegen inwisseling van Konmar Punten beschikbaar bij de Konmar Superstores. Voor vestigingsadressen kijk op: www.konmar.nl


---



Ingezonden persbericht