Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
"Sunday NIGHT FEVER in de Danssalon"

De DansSalon maakt nieuwe conceptkeuze
De Nederlandse dansscene maakt momenteel een duidelijke verschuiving door die vergelijkbaar is met de opkomst van House muziek in het begin van de jaren negentig. Housemuziek is echter steeds meer een aangelegenheid van elke kroeg. De DansSalon is geïnteresseerd geraakt voor zogenaamde 'Urban music styles' en wil daarmee krachtig terugkomen in de top van de Nederlandse discoscène.

Op maat gesneden programmering
De Urbanstroming bestaat uit verschillende muziekstijlen met vaak een eigen publiek en zelfs een eigen dansstijl (vergelijk met House). Om een brede doelgroep aan te spreken zal de Danssalon de verschillende stijlen, verdeeld over een aantal avonden, zorgvuldig programmeren. Bij de verschillende stromingen zal gepast entertainment ontwikkeld worden.

Donderdag: De donderdag wordt de avond met de meest commerciële, lees heel bekende en studentikoze Urban muziek. Speciaal voor de studenten is de entree gratis op vertoon van OV en/of Collegekaart.

Vrijdag:Op vrijdag is de Danssalon beschikbaar voor party organisers die een eigen avond willen organiseren. Selectiecriteria hierbij zijn de muziekstijl van het evenement, de beoogde doelgroep, de pr-campagne en het verleden van de organisers. Voor 2004 zijn nog slechts een paar vrijdagen beschikbaar.

Zaterdag:De zaterdagavond is de meest progressieve Urban 'Pure Pressure' Dance avond. Landelijk bekende DJ's (DJ-Chuckie, Supreme Team, Goodfellas and First Class DJ-Team)mixen de verschillende stijlen als hiphop, dancehall, R&B and new soul. Ter ondersteuning van deze avond is op dit moment een tv-programma in ontwikkeling waarbij semi live vanuit de DansSalon wordt uitgezonden.

Zondag:Vanaf zondag 7 maart zullen de zondag avonden in de danssalon in het teken staan van de allereerste stijlen die tot de Urban stroming behoren: Classic, Soul en Funk. Een muziekstijl die de wat oudere doelgroepen vanaf 24 jaar aanspreekt en heel toegankelijk is voor gasten die onbekend zijn met de Urban-stroming. Lekker genieten van een gezellige avond met 70's & 80's muziek, kom dan eens gezellig op een zondag naar de DansSalon. Tijdens de gehele maand maart heb je de mogelijkheid om je op de gastenlijst te zetten. Hiervoor surf je naar ggg.danssalon.com en schrijf je in voor de gastenlijst.

Openingszondag wordt spectaculair
Op de eerste Sunday Night Fever zal aanstaande Zondag 7 Maart zal niemand minder dan Disco ED achter de draaitafels plaatsnemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

De DansSalon Eindhoven
Joris van Gerwen & Cindy Jacobs
040-2456377
welcome@danssalon.com
www.danssalon.com