Ingezonden persbericht


Hiermee stuur ik u een persbericht over vrijdansmiddag van 7 maart Prins Hendrik te Julianadorp, dit keer met medewerking van Driëlle, een country zangeres uit Den Helder. Hartelijk dank voor het plaatsen/omroepen van dit bericht.
---

Drieëlle zingt country

Den Helder Tijdens de maandelijkse vrijdansmiddag van de Northern Comfort country dancers in café Prins Hendrik op 7 maart is de Helderse zangeres Drieëlle te gast. Drieëlle is in Almelo geboren en verhuisde op haar 19e naar Den Helder. Al op zeer jonge leeftijd greep ze elke mogelijkheid aan om aandacht te trekken met zingen of gek doen op een podium. Na enkele ervaringen met bands besloot ze solo verder te gaan, leerde gitaar spelen ze schrijft nu haar eigen nummers. Eind 2003 nam ze een op met covers van verschillende muziek genres: pop, (Dido, Shakira, Atomic kitten), maar ook country nummers (Dixie chicks faith hill, Shania Twain. Meer informatie is te vinden op www.drieelle.nl

De toegang voor deze vrijdansmiddag is gratis en zelf meegebrachte muziek welkom. De middag start om 13.00 uur en is om ongeveer 18.00 uur afgelopen. Meer informatie over de vrijdansmiddagen en country lessen is te verkrijgen bij Karla en Harold van Geenhuizen, tel. 0223-645499.
---

Hartelijke groet,
Namens The Northern Comfort Country Dancers

Harold van Geenhuizen
(0223-645499)