Politie Zeeland


W-1651-2004 EENZIJDIG ONGEVAL ONDER INVLOED

Zaterdagavond rond 19.30 uur vond er op de President Rooseveltlaan in Middelburg een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobilist uit Middelburg reed over de President Rooseveltlaan komende uit de richting van de Veerse Poort.
Op de kruising met de Brigdamseweg botste hij tegen een verkeersbord en reed door de bosjes. Vervolgens reed hij de achtertuin van een woning aan de Willem Arrondeusstraat in en kwam tot stilstand in een in de tuin staande schuur.
De man verklaarde van de weg te zijn geraakt omdat hij schrok van een auto die op de kruising van rechts kwam.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.
De auto raakte zwaar beschadigd. De schuur raakte totaal vernield en werd door de brandweer afgebroken.


Z-1652-2004 VERNIELING AUTO

Zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.30 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Gerbrandylaan in Axel.
Een sierstrip en een raamrubber zijn vernield. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-1653-2004 EENZIJDIG ONGEVAL

Zaterdagavond rond 19.45 uur vond er op de Polredijk in Vrouwenpolder een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de Polredijk komende uit de richting van Veere.
Ter hoogte van de Liebertsweg dacht de man, in een bocht naar rechts, dat hij rechtdoor moest. Hierdoor raakte hij van de weg en kwam ongeveer 6 meter lager in een sloot tot stilstand.
Er was alleen materiële schade.


Z-1654-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagavond rond 21.05 uur is een 20-jarige automobilist uit Terneuzen tijdens een alcoholcontrole aan de Eikenlaan in Koewacht gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 1 uur.


Z-1655-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagavond rond 22.10 uur is een 48-jarige automobilist uit Dendermonde (B) tijdens een alcoholcontrole aan de Hoofdstraat in Sint Jansteen gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.


O-1656-2004 WILDPLASSEN

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.25 uur is een 45-jarige man uit Tholen aan de Dalemsestraat in zijn woonplaats bekeurd wegens wildplassen.