Politie Zeeland


Z-1663-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.35 uur is een 30-jarige automobilist uit Sas van Gent tijdens een alcoholcontrole aan de Hulsterweg in Kuitaart gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.


Z-1664-2004 DIEFSTAL UIT BEDRIJF

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een bedrijf aan de Meekrapweg in Axel.
Uit het bedrijf werd computerapparatuur met nog onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot het bedrijf is geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-1665-2004 AANRIJDING IN GOES

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.20 uur vond er op de Albert Joachimikade in Goes een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 20-jarige automobilist uit Tilburg reed over de Albert Joachimikade komende uit de richting van het centrum van Goes.
Een 22-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal reed over de dezelfde weg en kwam vanuit de richting van de Ringbaan.
Doordat een van beiden niet voldoende rechts hield ontstond er een aanrijding. Er was alleen lichte materiële schade.


Z-1666-2004 AANRIJDING IN GROEDE

Zaterdagmiddag rond 17.10 uur vond er op de Markt in Groede een aanrijding plaats.
Een 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Molenstraat. Toen hij rechtsaf de Markt opreed, nam hij de bocht te ruim.
Een 74-jarige automobiliste uit Bergen op Zoom, die op de Markt reed, moest hierdoor uitwijken en botste tegen twee geparkeerd staande auto's.
Er was alleen materiële schade.


W-1667-2004 DIEFSTAL UIT STRANDPAVILJOEN

Tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur is er ingebroken in een strandpaviljoen bij Dishoek (Koudekerke).
Uit het pand zijn enkele honderden euro's weggenomen. Ook werd uit twee flessen drank gedronken. De toegang tot het pand werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-1668-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.10 uur is een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aan de de Ruyterstraat in Koudekerke gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.