Gemeente Waalwijk

Vanwege reconstructiewerkzaamheden
Vanwege reconstructiewerkzaamheden wordt een groot deel van de Winterdijk in Sprang-Capelle voor een periode van 2 maanden afgesloten voor het verkeer. Van 8 maart aanstaande tot 29 april wordt er op het gedeelte tussen de Hogevaart en het Westeinde gewerkt om een 60 km/uur zone te realiseren. Ook de Meidoornweg wordt afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden houden onder meer in dat er een drietal nieuwe asfaltlagen, een verhoogd kruisingvlak (Winterdijk-Koesteeg), een aantal wegversmallingen en een aantal drempels worden aangebracht. De te realiseren situatie is vergelijkbaar aan het gedeelte van de Winterdijk dat van de Hogevaart tot aan de Hoofdstraat loopt. Voor het verkeer is tijdens de werkperiode een omleidingsroute uitgezet. Ook de hulpdiensten zijn hierover geïnformeerd.

Omleidingsroute
De volgende omleidingsroute is voor het verkeer vastgesteld: Carthografenweg, Tuinstraat, Prof. Kamerlingh Onnesweg, De Noorder Allee, Tilburgseweg, Kerkstraat, Van der Duinstraat, Raadhuisstraat, Bernhardstraat, Spoorbaanweg, Julianalaan, Heistraat, Wendelnesseweg-Oost, Hoofdstraat. Let op: ook het vrachtverkeer wordt via deze route omgeleid.

De omleidingsroute. Illustratie: Afdeling CCT, gemeente Waalwijk

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerder (de heer Menke van de firma BAM NBM wegenbouw-Zuid tel. 06-51327012) of tijdens werkdagen tussen 9.00 uur en 9.30 uur met de projectleider vanuit de gemeente Waalwijk (de heer Van Westerloo 0416 530 150).