Dienstenbond CNV

Personeelsbijeenkomsten outsourcing Group ICT naar IBM 27-02-2004

Zoals u weet is er een akkoord bereikt tussen Delta Lloyd en IBM over de outsourcing van de afdeling Group ICT. Op dit moment is de COR zich aan het buigen over de betreffende adviesaanvraag en zijn de vakorganisaties met werkgevers in onderhandeling over de arbeidsvoorwaarden. Wij zullen proberen voor u een zo goed mogelijk pakket van overgangs-maatregelingen te treffen, zodat de consequenties voor u van deze overgang zo klein mogelijk zijn.

Om uw mening te horen en om al uw vragen te kunnen beantwoorden houden de gezamenlijke vakorganisaties bij Delta Lloyd informatieve personeelsbijeenkomsten bij u op de vestiging. Deze worden gehouden op de volgende data:

Maandag 8 maart vanaf 16.00 uur in Den Haag
Dinsdag 9 maart vanaf 16.00 uur in Arnhem
Woensdag 10 maart vanaf 16.00 uur in Amsterdam

De exacte locatie wordt te zijner tijd in de vestiging nader bekendgemaakt. Wij roepen iedereen op om een bijeenkomst bij te wonen, gezien het belang van dit onderwerp. De bijeenkomsten zijn dus toegankelijk voor alle medewerkers van Group ICT, zowel leden als niet- leden van de vakorganisaties. Na deze bijeenkomsten is een vervolg van de onderhandelingen met Delta Lloyd gepland op 16 maart aanstaande.

Mocht u nog vragen of aanvullende informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh, tel: (010)2651111 of email: rotterdam@cnvdibo.nl.