Koninklijk Horeca Nederland


openen verkiezing Populairste Discotheek van Nederland

Persbericht 3 maart 2004

TMF-VJ Jeroen Post jureert ruim 100 discotheken in strijd om publieksprijs
Idols openen verkiezing Populairste Discotheek van Nederland

WOERDEN, 2 maart 2004 Het Miller Nightlife Awards Gala wordt op 8 maart om 21.00 uur geopend met een optreden van het Idols/ Songfestival-duo Bas & Joël. Twaalf provinciale discotheken worden tijdens een feestelijk gala in Asta (Den Haag) bekroond met een Miller Nightlife Award, hieruit wordt de Populairste Discotheek van Nederland gekozen. Het publiek heeft massaal gestemd via internet en sms

Sinds november heeft het publiek kunnen stemmen op één van de ruim 100 discotheken via www.stemenwin.nl of door het sturen van een sms. Tijdens het Miller Nightlife Awards Gala zijn er optredens van Bas & Joël (Idols 2003/ Songfestival 2004), Marieke (Idols 2003), DanceNation, Sunclub en Cooldown Café. DJ Mark van Dale en TMF-VJ Jeroen Post zitten in de jury, die mede de Populairste Discotheek van Nederland bepaalt.

Miller sponsort de Nightlife Awards en heeft een hoofdprijs beschikbaar gesteld voor de Populairste Discotheek: een VIP-reis voor twee personen naar Amerika. Een once-in-a-lifetime trip naar de beste clubs, bars en hotels in Miami, Las Vegas en Los Angeles. De winnaar vliegt als een rockstar met een select internationaal gezelschap in een privé-jet tussen de drie Amerikaanse partysteden.

Nightlife Magazine is het vakblad voor het management van discotheken, uitgaanscentra, zaalbedrijven, dansscholen, partycentra, dans-, muziek-, thema- en grandcafé's. Koninklijk Horeca Nederland, Coca Cola, Yorin FM en ClubMessage zijn co-sponsors.

In het kader van de campagne de horeca, gastheer van de samenleving stelt Koninklijk Horeca Nederland de titel Ambassadeur van de Discothekenbranche beschikbaar.

Vorig jaar won Discotheek Brothers uit Bunnik en werd Robin Bravenboer Ambassadeur van de Discothekenbranche.

---

De uitreiking van de Miller Nightlife Awards vindt op 8 maart om 21.00 uur plaats in Asta (Spui 27, Den Haag). Vertegenwoordigers van de media, die bij het gala aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven via j.happe@horeca.org of via 0348 489 438. Feestelijke kleding wordt zeer op prijs gesteld!

De avond begint om 19.00 uur met een dinerbuffet. De show begint om 21.00 uur met een optreden van Idols Bas & Joël en Marieke. De Populairste Discotheek wordt om ca. 23.30 uur bekend gemaakt en aansluitend is er tot 01.30 een feestavond met DJ Mark van Dale
---

Noot voor de redactie