Gemeente Apeldoorn

Herinrichting Badhuisweg / Soerenseweg op 8 maart van start.

Vanaf 8 maart start de gemeente Apeldoorn met de herinrichting van de Badhuisweg en Soerenseweg. Het project wordt uitgevoerd in drie fases.

Fase 1: herinrichting Soerenseweg tussen Koning Lodewijklaan en Badhuisweg en herinrichting Badhuisweg tussen de Sprengenweg en Koning Lodewijklaan, inclusief rioolvervanging

Fase 2: herinrichting Badhuisweg tussen Koning Lodewijklaan en Soerenseweg, inclusief rioolvervanging.

Fase 3: herinrichting Soerenseweg tussen Badhuisweg en Jachtlaan, inclusief rioolvervanging.

Fase 1 start op maandag 8 maart 2004. De Soerenseweg is dan vanaf de Koning Lodewijklaan tot de kruising met de Badhuisweg afgesloten. De Badhuisweg is vanaf de Sprengenweg tot aan de Koning Lodewijklaan afgesloten. De eerste fase neemt naar verwachting 6 weken in beslag. Aansluitend start de tweede fase. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Omleidingsroutes
Tijdens fase 1 stelt de gemeente omleidingsroutes in. Deze worden met borden aangegeven. Het verkeer vanaf de Jachtlaan richting centrum kan omrijden via de JF Kennedylaan - Sprengenweg en de Vosselmanstraat. Staduitwaarts (richting A1) kan deze route omgekeerd gereden worden. Een andere route staduitwaarts gaat via de Loolaan richting Zwolle / Amersfoort.

Voor het laatst bijgewerkt op: 3-mrt-2004 04:45