Gemeente Den Helder

04-03-2004
Vergaderingen week 11

Maandag 8 maart: Gemeenteraad. Aanvang 20.00 uur Op de agenda staat de strekking, inhoud en voortgang van de voorjaarsnota

Dinsdag 9 maart: Adviesraad Ouderenbeleid. Aanvang 13.30 uur, kamer 0.06.
Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
- Ingekomen en uitgegane post

- Verslag vergadering van 10 februari 2004

- Terugkoppeling bezoek vergaderingen

Dinsdag 9 maart: JongerenAdviesRaad. Aanvang 19.30 uur, kamer 008/010 Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
- Codename Future

- Last Minute Summer Event 2004

- Vaststellen Begroting 2004

- Vaststellen programma trainingsweekend Blooming
- Evenementenplan

Woensdag 10 maart: extra commissie Maatschappelijk Welzijn. Aanvang 20.00 uur.
Op de agenda staat de invoering van de Wet Werk en Bijstand.

Donderdag 11 maart: extra commissie Educatie, Sport en Cultuur. Aanvang 20.00 uur.
Op de agenda staat de nota dakplan

U kunt bij de vergaderingen van raadscommissies inspreken. Het maakt niet uit of dat onderwerp op de agenda staat. Uiteraard moet het wel over een thema gaan dat thuishoort in de desbetreffende vergadering.Tijdens iedere commissievergadering is voor spreekrecht in totaal maximaal een half uur beschikbaar. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering meldt u bij de griffie dat u wilt inspreken (tel. 678105). Elke spreker krijgt vijf minuten het woord. Mochten er meer dan zes sprekers zijn, dan verdeelt de voorzitter van de commissie het halfuur evenredig onder het aantal sprekers. U kunt niet inspreken over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep bij de rechter openstaat of heeft opengestaan. Ook kunt u het woord niet voeren over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen, als het op grond van artikel 9:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht mogelijk is een klacht in te dienen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffie (tel. 678105).

De vergaderingen vinden plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De volledige agendas kunt u nalezen op deze website onder de rubriek Bestuur & Politiek/gemeenteraad/vergaderingen. Een print van de agendas kunt u afhalen bij het Centraal Informatiepunt in het stadhuis, geopend van 08.00 tot 17.00 uur, donderdags tot 19.30 uur.