Gemeente Gouda




datum: 8 maart 2004
afdeling: Communicatie en persvoorlichting
contactpersoon: J. Stout-van Rijn
telefoon: 0182-588497

stadsregelboeket postuum uitgereikt aan Willem de Jong

De heer W. de Jong is enkele maanden geleden genomineerd door het wijkteam Plaswijck waarvan hij de voorzitter was. Het Stadsregelboeket is toen niet uitgereikt wegens het overlijden van de heer De Jong. Op 4 maart jongstleden is het boeket aangeboden aan zijn vrouw, Dieneke de Jong.

Willem de Jong is genomineerd door het wijkteam Plaswijck. De tekst van de nominatie luidt als volgt: Willem de Jong was onze voorzitter van het wijkteam Plaswijck. Hij heeft veel voor het wijkteam gedaan. Juist door zijn expertise en vooruitkijkende blik, begeleiding en veerkracht is er het een en ander op gang gekomen; en niet alleen in Plaswijck. Voor Willem was het een werkweek en door zijn inzet tellen wij nu mee in de wijk Plaswijck en zijn wij voortdurend in overleg met diverse partners in de wijk, de gemeente Gouda en instellingen zoals de corporaties, SWG, politie en bewoners. Daarom wil het wijkteam Plaswijck Willem de Jong bedanken.

nomineren

Het Stadsregelboeket maakt deel uit van het project Gouden Stadsregels en is een initiatief van de gemeente Gouda om mensen te belonen die Gouda schoner, veiliger en aangenamer proberen te maken. Inwoners van Gouda die iemand kennen die zich inzet voor een beter Gouda en diegene willen nomineren voor het Stadsregelboeket kunnen een e-mail sturen naar: secretariaat@goudenstadsregels.nl of bellen naar 0182 589141.

Gouden Stadsregels

In 2002 hebben 3.800 Gouwenaars de 10 Gouden Stadsregels gekozen. Dit bleek het startsein voor een stadsbrede discussie. Het initiatief van de gemeente krijgt steeds meer bijval van Goudse organisaties en inwoners van Gouda. Het project Gouden Stadsregels wil bereiken dat inwoners van Gouda de 10 regels kennen, elkaar durven aanspreken op de regels en dat steeds meer mensen actief betrokken zijn bij de uitvoering. Meer informatie over de Stadsregels vindt u op de website: www.goudenstadsregels.nl.


--einde bericht--

Footer