Utrecht stad, 10.15 uur

Utrecht 08-03-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Mishandeling
UTRECHT Op zondagavond 7 maart is een man mishandeld in een sportgelegenheid aan de Hogeweide.

Omstreeks 22.15 uur kreeg een 50-jarige man uit Utrecht ruzie met een 43-jarige man uit Utrecht. De ruzie liep uit de hand en de 43-jarige man heeft de 50-jarige man herhaaldelijk geslagen met onder andere een honkbalknuppel. De 50-jarige man is daarna naar het ziekenhuis gegaan voor zijn verwondingen. De 43-jarige man is aangehouden en ingesloten.

Voetbalwedstrijd
UTRECHT Op zondagmiddag zijn verschillende processen-verbaal uitgeschreven tijdens de voetbalwedstrijd FC Utrecht tegen P.S.V. Er werden 10 Utrecht-supporters aangehouden voor het zoeken van ruzie met P.S.V.-supporters. Ook werden processen-verbaal buiten het stadion uitgeschreven voor het overtreden van verkeersregels. In totaal kregen 65 mensen een proces-verbaal.

Aanrijding met gestolen auto
UTRECHT Op zondagmiddag vond op de Bataviastraat een aanrijding plaats tussen een gestolen auto en een geparkeerde auto.

Omstreeks 12.50 uur reden twee voertuigen met hoge snelheid over de Bataviastraat, waarbij het voorste voertuig stuurloos raakte na het rijden over een verkeersdrempel. Hierop botste deze auto tegen een geparkeerde auto, waarna de automobilist doorreed. Deze auto werd later teruggevonden op de Palembangstraat. Het bleek dat de auto gestolen was. Volgens getuigen was de automobilist bij een andere auto ingestapt en weggereden.

Signalement van de automobilist:
Man met getinte huidskleur, leeftijd ong. 20 jaar en krullend haar.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met politiedistrict Marco Polo: 0900-88 44.