ACABENU
http://www.acabenu.nl


Groeiende aandacht voor aanbestedingen

In februari 2004 ontving het Adviescentrum Aanbestedingen B&U (ACA B&U) ruim 4.250 pageviews op haar website: www.acabenu.nl. Dit was het hoogste aantal ooit. De vraag naar informatie over aanbestedingen groeit gestaag. In 2003 verdriedubbelde het website-bezoek al ten opzichte van 2002 en deze groei zet door.

Op de website (onder regelgeving) zijn nu ook de Europese richtlijnen voor Leveringen en Diensten opgenomen. Daarnaast is er de onlangs de door ACA B&U uitgebrachte publicatie over de aanbestedingswetten van de Baltische Staten te vinden (onder nieuws). In Nederland wordt gewerkt aan een wetgevend kader voor overheidsopdrachten. ACA B&U onderzocht daarom de overheidsopdrachtenpraktijk van de Baltische Staten, die al aanbestedingswetten kennen, op voor Nederland bruikbare elementen.


---

======
Wanneer u vragen hebt, dan kunt u terecht bij Armand Doggen, Telefoon: 030-696 15 81 of via het contactformulier op de website.
---

======

Over ACA B&U:

ACA B&U; de helpende hand bij aanbestedingen

ACA B&U biedt overheden/opdrachtgevers, adviseurs en bedrijven op uiteenlopende wijze de helpende hand bij nationale en Europese aanbestedingen. Zo wordt algemene informatie verstrekt, maar wordt ook specifiek voorlichting en advies gegeven over
aanbestedingsvraagstukken. Informatiemiddelen worden voor de praktijk ontwikkeld en ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt door middel van themabijeenkomsten en publicaties actief kennis overgedragen. ACA B&U heeft zich in drieënhalf jaar tijd ontwikkeld tot een algemeen en objectief Kenniscentrum op Aanbestedingsterrein.


08 mrt 04 13:51