Politie Zeeland


Z-1688-2004 INBRAAKPOGING


Op een parkeerterrein aan de Hengstdijkse Keiweg in Hengstdijk is afgelopen weekend geprobeerd in te breken in een geparkeerde vrachtauto.
Uit de vrachtauto werden geen goederen weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.


Z-1689-2004 INBRAAK OP BEDRIJFSTERREIN


Op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Nijverheidsstraat in Terneuzen is tussen zaterdag 12.30 uur en maandag 08.45 uur ingebroken in diverse vrachtauto's.
De toegang tot het terrein werd geforceerd waarna uit circa 8 vrachtauto's de contactsleutel werd weggenomen. Tevens waren er op het terrein diverse goederen verplaatst en vermoedelijk klaargezet om mee te nemen. Schadebedrag is onbekend.


Z-1690-2004 AANRIJDING


In Terneuzen zijn zondagavond rond 21.00 uur bij een aanrijding twee personenauto's beschadigd geraakt.
Een 21-jarige automobiliste uit Terneuzen reed over de J. Catsstraat en wilde linksaf de Serlippensstraat inrijden. Ze kreeg hierbij geen voorrang van een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 26-jarige Terneuzenaar. De 26-jarige man was nog gaan remmen, maar kon niet voorkomen dat hij achter op de auto van de 21-jarige vrouw botste. De 21-jarige vrouw en een 23-jarige inzittende, werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-1691-2004 AANHOUDING VOOR MISHANDELING


Een 31-jarige man uit België is maandag rond 01.45 uur in Hulst aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder vannacht in een woning aan het Europaplein in Hulst een 42-jarige landgenoot te hebben bedreigd met een mes. Tevens werd de 42-jarige man geschopt en geslagen waardoor hij diverse kneuzingen in het gezicht opliep. De 31-jarige man werd na zijn aanhouding ingesloten voor verder onderzoek. Het mes is in beslaggenomen. De mishandeling vond plaats in de relatiesfeer.