Ingezonden persbericht


RaËliaanse vrouwen zullen de dag van vrouwen herdenken door te marcheren met hun borsten bloot om tegen de repressieve mythe van god te protesteren

Persbericht, vrijdag 8 maart
Op de internationale dag van de vrouw, tijdens 2004 internationaal jaar van het atheïsme, zullen Raëliaanse vrouwen rond de wereld protesteren tegen de mythe van God verantwoordelijk voor eeuwen lange onderdrukking toegepast op vrouwen. In de VS zullen vrouwen marcheren met hun borsten gedeeltelijk bloot om symbolisch hun sensualiteit te herwinnen, heden gestolen door puriteinse met schuld dogma verlamde Amerikaanse vrouwen en mannen. Inderdaad in monotheïstische godsdiensten, gaat de man gewoon verder met het wettig vrouwenvervolgen in verschillende maten zowel in Afghanistan (tumult over het in het openbaar laten zien van het vrouwengezicht), in Amerika (tumult over het in het openbaar laten zien van een vrouwenborst) als in West-europa (tumult over het in het openbaar laten zien van vrouwelijke geslachtsdelen). In alle gevallen is de boosdoener de almachtige (man) god!

Vrouwen kunnen een punt zetten achter deze waanzin door atheïst te worden, door eindelijk deze ongegronde schuld voor het vrouw zijn te weigeren. Tijdens de protestmars zullen vrouwen uitgenodigd worden afstand te doen van hun godsdienst welke hen onbeschaamd veroordeelt voor zulke "doodzonden" als voorbehoedsmiddelen, echtscheiding, lesbienne te zijn, sex hebben buiten het huwelijk, zwanger zijn van een gekloonde baby. ..etc.

De inherente sensualiteit van de vrouw en vrouwelijkheid zijn even cruciaal voor haar persoonlijke welzijn, als ze dat zijn voor de maatschappij als geheel omdat zij de tegengiffen zijn voor oorlogen zijn die onveranderlijk door mannen gevoerd worden. De meeste landen worden geregeerd door vernietigende mannelijke ego macht gekoppeld aan een man gemaakte almachtige god en vertegenwoordigt een grote bedreiging voor onze planeet. Gelukkig vertegenwoordigen vrouwen 55% van de wereldbevolking en bevrijden zich regelmatig van de boeien van het repressieve, primitieve, mystieke geloof. In het licht van de wetenschap, van hun sensuality, van hun vrouwelijkheid, zullen zij spoedig het democratische proces kunnen gebruiken om te regeren en de toekomst van onze planeet veilig te stellen omdat zij intuïtief weten dat vrouwelijkheid de mensheid zal redden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nina Zhang: netherlands@rael.org www.rael.org
www.thereisnogod.info
www.sowoman.org