Gemeente Leeuwarden

De stand van de gemeente Leeuwarden op beurs Huis/Tuin 2004 De stand van de gemeente Leeuwarden op beurs Huis/Tuin 2004

Beurs Huis/Tuin groot succes

Bron: Gemeente Leeuwarden

Het recordaantal van 32.110 mensen bezochten afgelopen donderdag tot en met zondag de beurs Huis/Tuin in het Leeuwarder FEC Expo. In de stand van de gemeente Leeuwarden trok de grote maquette van Zuiderburen veel aandacht. Veel bezoekers kwamen langs voor algemene informatie over wonen in de stad.

Andere geïnteresseerden zochten specifieke informatie over een woning of kavel. Op de laatste vrije kavels aan de Moleplaat in Zuiderburen zijn opties gelegd. Daarnaast was er veel interesse voor de op 6 april aanstaande uit te geven vrije kavel aan de Noarder Stienplaat en de Ytsjesân in dezelfde wijk.

Dit zijn de laatste gemeentelijke kavels voor individuele bouw in Zuiderburen. De plattegrond met daarop de woningbouwprojecten gaf de bezoeker in een oogopslag inzage in de verschillende woningen, waar nu of binnenkort in Leeuwarden aan wordt gewerkt. De informatie over de appartementen sprak de doelgroep 55-plus aan, dicht bij de stad en toch royaal wonen. Heeft u de beurs gemist? Later dit jaar zijn er in de Stadshal nog verschillende woonmarkten.