Gemeente Best

09-02-2004
Schoolsport, Bestse schooljeugd maakt kennis met de sport

Schoolsport
In de periode maart tot en met april is het voor de Bestse schooljeugd (basisscholen) weer mogelijk om deel te nemen aan kennismakingscursussen van diverse sporten. Via deze korte cursussen kunnen de kinderen bewuster kiezen voor een bepaalde tak van sport. Samen met de verenigingen, die zes weken lang lessen verzorgen, is een kennismakingspakket samengesteld.

Kennismakingslessen
De kennismakingslessen starten 8 maart a.s. en duren tot en met 17 april. De deelnamekosten: 3,50 per cursus per kind, contant te voldoen bij inschrijving. De inschrijfformulieren worden donderdag 12 februari a.s. op de scholen uitgedeeld. Hierbij wordt ook een cursusoverzicht verstrekt. Dit overzicht hangt daarnaast in de scholen en staat op de website van de gemeente, klik hier.

Inschrijven
Inschrijving is alleen mogelijk door inlevering van het volledig ingevulde formulier. U kunt het formulier inleveren op maandag 16 februari van 8.30 uur tot 10.30 uur en van 19.00 uur tot 20.30 uur, bij de hoofdingang (voorzijde) van sporthal "Naestenbest" aan de Prinses Beatrixlaan. Het is niet mogelijk om telefonisch uw kind(eren) aan te melden.