Ingezonden persbericht


Schiphol-Rijk, 8 maart 2004

MSN introduceert MSN Toolbar voor meer gemak bij gebruik populairste MSN diensten.

MSN Toolbar biedt direct toegang tot MSN zoeken en snel toegang tot onder andere MSN Hotmail en MSN Messenger, nieuw is het blokkeren van Pop-Ups met Pop-Up Manager.

MSN introduceert vandaag de MSN Toolbar. De nieuwste dienst van MSN waarmee, door middel van een speciale werkbalk, direct en makkelijk toegang wordt verkregen tot MSN Zoeken. Deze werkbalk blijft overal direct toegankelijk waar men zich ook op het Internet bevindt. MSN Toolbar geeft ook makkelijk en snel toegang tot de meest populaire MSN diensten zoals MSN Hotmail en MSN Messenger. Daarnaast biedt de MSN Toolbar nieuwe diensten zoals het blokkeren of filteren van pop-ups met een 'Pop-Up Manager' en het 'markeren' van zoekwoorden zodat eenvoudiger en sneller resultaat bereikt kan worden bij het zoeken op het Internet. MSN Toolbar is gratis.

"De MSN Toolbar maakt het voor onze gebruikers mogelijk om nog makkelijker en sneller toegang te krijgen tot hun favoriete diensten los van de locatie waar ze online zijn", aldus Joost Nienhuis, Country Manager MSN Nederland. "Met de nieuwe mogelijkheid om te 'markeren' bij het zoeken op het Internet en de eenvoudige wijze waarop toegang verkregen kan worden tot het veelgebruikte MSN Hotmail en MSN Messenger willen wij onze gebruikers helpen hun tijd online optimaal te besteden."

Nieuwe mogelijkheden met MSN Toolbar

Direct Zoeken, met de MSN Toolbar is zoeken op het Internet veel makkelijker. De Toolbar biedt niet alleen direct toegang tot MSN Zoeken maar biedt ook uitgebreide mogelijkheden bij het zoeken. Een optioneel keuzemenu met de mogelijkheden optimaliseert het zoeken voor gebruikers.

Pop-Up Manager maakt het voor gebruikers mogelijk om zelf te controleren wat er op hun scherm gebeurd door ongewenste pop-ups te weren. De Pop-Up Manager kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Hij kan eenvoudig worden aan of uit gezet en kan filteren zodat gebruikers kunnen aangeven van welke websites zij wel pop-ups willen ontvangen. Indien gewenst houdt de Pop-Up Manager bij hoeveel pop-ups er geweerd zijn en geeft hij een geluidsmelding bij iedere geweerde pop-up.

Markeren maakt zoeken op het Internet makkelijker. Wanneer een woord of zin in het zoekveld van de MSN Toolbar wordt getypt dan markeert de Markeren-functie in de zoekresultaten het ingetypte woord of zin. Wanneer er op het gemarkeerde woord wordt geklikt dan wordt de gebruiker direct naar dat deel van de webpagina gebracht. De gebruiker hoeft dus niet meer via de homepage van een website te zoeken naar het onderdeel dat voor hem of haar relevant is.

MSN Toolbar is gratis te downloaden via toolbar.msn.nl


- Einde Bericht -