Politie Zeeland


O-1684-2004 FRONTALE AANRIJDING MOTOR MET PERSONENAUTO


Op de Ten Ankerweg in Tholen is zondagmiddag de motor van een 24-jarige man uit de gemeente Tholen frontaal in botsing gekomen met een personenauto.
Bij het nemen van een bocht schrok de motorrijder van een tegemoetkomende personenauto en kneep in de remmen. Hierdoor ging hij onderuit en schoof zijn motor op de linkerweghelft tegen de auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Tholen. Beide voertuigen werden totaal vernield. Of de motorrijder gewond raakte is niet bekend.


O-1685-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de N62 in Borssele vond zondagavond rond 20.45 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie personenauto's waren betrokken.
Een 19-jarige automobilist uit Spijkenisse zag te laat dat de auto's voor hem afremden en botste achter op het voertuig van een 68-jarige man uit Naaldwijk. Deze schoot op zijn beurt weer door tegen de auto daarvoor, bestuurd door een 29-jarige Terneuzenaar. Twee auto's raakten hierbij beschadigd. Er was alleen materiële schade.


Z-1686-2004 ONDER INVLOED


Een 63-jarige automobiliste is maandag rond 01.45 uur op de Westdam in haar woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.
Omdat de blaastest mislukte en het vermoeden bestond dat de vrouw te veel had gedronken, werd een bloedproef afgenomen. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.


Z-1687-2004 AUTOMOBILIST RIJDT IN DE SLOOT


Op de Commerswerveweg in Oostburg is maandag rond 05.00 uur een 59-jarige automobilist uit Sas van Gent in de sloot beland.
De man geraakte met zijn auto in de rechterberm. In een poging zijn auto weer op de weg te krijgen, verloor hij de macht over het stuur en kwam zijn auto aan de linkerzijde van de weg in de sloot tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de achterzijde beschadigd.