Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6

6511 PP Nijmegen

Telefoon (024) 329 91 11

Telefax (024) 329 23 78

E-mail gemeente@nijmegen.nl


Postadres

Postbus 9105

6500 HG Nijmegen

Uitnodiging pers

|DATUM NUMMER PERSBERICHT        |
|4 maart 2004 c021               |
Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arian Kuil, doorkiesnummer 024-3292380

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, geeft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid A. de Geus het startschot voor het 'DOE MEE'-project. Dit is een project voor werk en (re)ïntegratie van allochtone vrouwen richting de arbeidsmarkt. Tijdens de startbijeenkomst onthult de minister het 'DOE MEE'-informatiepunt en wordt het 'DOE MEE'-projectteam door hem geïnstalleerd.

Het 'DOE MEE'-project is een samenwerkingsproject van de gemeente Nijmegen en CWI. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de gemeenten uit de regio Nijmegen, het UWV (Uitvoering Werknemersverzekeringen) en andere partijen zoals Het Interlokaal.

Aansluitend op de startbijeenkomst van het 'DOE MEE'-project is er een presentatie van de participatie-agenda voor Kleurrijk Talent. Voor deze bijeenkomst zijn, naast de pers, diverse werkgevers uit de regio en allochtone vrouwen uitgenodigd. Namens de commissie PaVEM zullen Paul Rosenmöller (voorzitter), Hans de Boer en Lilian Callender aanwezig zijn.

U bent van harte uitgenodigd, de bijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 8 maart om 16.30 in de Mariënbeurs voor Werk en Inkomen, Mariënburg 30 in Nijmegen. Belangstellenden dienen zich te accrediteren voor maandag 8 maart 11.00 uur bij Femke Zwaal (zwaal@nieuwemaan.nl )


---